November hos Fiktiviteter – del 1

Fiktiviteter har en liten tävling nu i november och dum vore jag ju om jag inte hakade på ;). Totalt ska det bli fyra frågor, den första lyder som följer: Berätta om din bästa läsupplevelse i år!

Jag har läst en del bra i år, och det jag läste senast ligger förstås nära till hands att skriva om här (spökbok, ensam i sommarstuga, mörker, halloween…) men det finns en bok som jag har återkommit till så många gånger i tankarna nu att den är självskriven som årets bästa läsupplevelse. Jag sträckläste den en natt tidigt i år och det är det bästa jag har läst på länge, kanske på flera år. The Daylight Gate av Jeanette Wintersson. Makalöst bra. Själva upplevelsen runt läsningen kanske inte är så mycket att skryta med i det här fallet men vad gör det när boken i sig är som den här.

4 tankar om “November hos Fiktiviteter – del 1

  1. Det är en fantastisk bok, jag läste den för ett år sen men den sitter ändå glasklar i minnet. Inte nödvändigtvis hela handlingen men stämningen. Det är en av de bästa böcker jag någonsin läst! Tack för att du vill vara med och lysa upp november med läsminnen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s