I stormens öga

Jojo, Simone har blåst rejält runt knuten här i Lund ikväll. Har faktiskt aldrig tidigare skådat sådan storm. Mäktigt och fascinerande skådespel. Men jag måste säga att jag är oerhört tacksam över att vi hann fram innan ovädret drog in, det hade inte varit kul att köra i den här blåsten.

Är också väldigt nöjd med att vara just i Lund inatt, hos vänner i ett hus och inte i stugan. Det är väldigt, väldigt mörkt… och ganska så spöklikt… Är inte direkt som om det i skrivande stund känns som den bästa av idéer det här med att åka ner själv med trollen. Känns inte heller som en briljant idé den här klämkäcka tanken att läsa läskiga böcker så här i halloweentider. Nej, jag har ingen icke-läskig bok med som back-up. Ovanligt begåvat…

Hotell tills maken kommer ner?

4 tankar om “I stormens öga

  1. Ja stormen var inget kul. Jag var livrädd att grannens gran skulle trilla över vårt hus men den klarade sig tack och lov.

    Hoppas att ni får en mysig stund i Lund iaf!
    Kram

    • Vilken storm! Var dock en mysig innekväll i Lund och inga problem att ta sig vidare till Skånes ostkust på tisdagen. Strömmen hade gått i stugan men det åtgärdades under eftermiddagen så sedan fick vi en lugn och skön vecka på alla sätt och vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s