Vad hitta på idag?

En dag som är lite av ett oskrivet blad. Sonen på simning i sällskap med maken, lillan tittar på morgon-TV, stora sover ännu. Jag bloggsurfar lite, lyssnar på P1 och funderar på vad vi ska göra idag. Solen skiner men det blåser rätt friskt så det är inte så jättevarmt ute än. Hade en plan på att köpa lavendelplantor till min blivande lavendelhäck (verkar vara den enda blommande växt som rådjuren inte äter) längs uppfarten, men just nu känns det mest jobbigt att behöva ta mig till Plantagen eller liknande och trängas med en massa människor. Så bästa planen är kanske att leta upp ett hörn i trädgården där det är lä, gosa in mig där och blåsa såpbubblor med lillan.

Tänker inte ha söndagsångest i dag i alla fall för i morgon åker jag ut i skärgården med jobbet och stannar till tisdag. Det ska blir himla skönt. Mest sociala aktiviteter i morgon och fokus på jobb på tisdag. Onsdagen innebär halvdag och sedan är jag ledig torsdag och fredag. Känns som en hanterbar vecka.

5 tankar om “Vad hitta på idag?

  1. Lavendel är bäst! Jag ska köpa fler i år och sätta runt rosorna så att myror och lös försvinner.

    Här blir det en dag i solen på altanen.
    Ha en fin söndag och en bra tripp till skärgården.

    Kram

    • Mmmm…! Och tro’t eller ej, men rådjuren har ännu inte ätit upp varken lavendeln eller kärleksörten!!! Är lite orolig för den senare dock när den börjar blomma. Men man måste ju få testa vad som funkar med de där odjuren och med lite tur så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s