Jag och mina shoppingproblem…

Nej, jag klarar inte av att shoppa längre. Blir ju helt paralyserad när jag kommer in i en affär. Situationen börjar nu bli ohållbar med tanke på att jobbgarderoben knappt hänger ihop längre, jag är gudmor på dop nästa helg OCH jag kan knappt visa mig bland folk på helgerna pga att det bokstavligt talat inte finns några kläder i garderoben. Räddningen är att en personal shopper-lördag är bokad ett par veckor framåt i tiden (YEY!) och att nöden är uppfinningens moder (och således hoppas jag att pga ren panik lyckas hitta något till dopet). Men, igår tog jag mina två yngsta och åkte till Stockholms Modecenter där en väninna sålde ut barnkläder och väskor. Och även om det inte blev några kläder till mig (men däremot till barnen) så fick jag en ny datorväska. I färg. Det ni. För mig är det lite revolutionerande att frångå det svarta på den fronten. Ni fattar ju vilket spännande liv jag lever ;).

Ha en härlig söndagskväll mina vänner. Nu väntar för egen del en ny vidrig jobbvecka men jag tänker INTE jobba ikväll utan i stället lägga mig tidigt med en god bok. Så det så.

6 tankar om “Jag och mina shoppingproblem…

 1. Det där problemet känns verkligen igen! Det är mycket lättare och roligare att shoppa åt barnen än åt sig själv. Hoppas du hittar något trevligt att ha på dopet.

 2. Alltså det där var ett riktigt allvarligt shopping-problem! Så där kan du ju inte ha det! Att shoppa är svinkul, så länge det inte gäller jeans.
  Hoppas att den personliga shopparen lyckas får bot på dina problem. 🙂
  Kram

 3. Vad underbart med personal shopper. Det hade jag verkligen behövt … Att shoppa har aldrig varit riktigt min grej … Förutom när jag är i Spanien, då vet jag inte riktigt vad som händer med mig. Då är det riktigt kul. Men dock bara korta stunder … 😉
  Hoppas shoppingen kommer gå bra.
  ha en fin dag på alla sätt,
  kram Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s