Bokbloggsjerka 29 mars – 1 april

En påskbokbloggsjerka med frågan Vad ska du göra i påsk?

Svaret på den är gansk enkel, nämligen: väldigt lite. Vi brukar åka till Skåne över påsk men i år blev det inte så. Barnen först ganska ledsna men sedan jag förklarat att påskharen hittar säkerligen även hit, inte bara till stugan, så blev de gladare igen. Vi ska väl försöka fixa lite hemma (i bästa fall) samt bara vara tillsammans allihop utan stress och tider att passa. Aktiviteter som passar oss allihop alldeles utmärkt just nu.

På läsfronten står det ett par deckare på tur, se tidigare inlägg om påskekrim, och om jag blir klar med dem tänkte jag ta mig an Beautiful Creatures.

Socialt blir det rätt lugnt. Haft kompisar här på förmiddagsfika (pensionsärsvarning på det fenomenet?) och på måndag kommer en annan familj på påsklunch. Lagom doser av det också med andra ord. Enda excesserna blir väl på godisfronten… ojojoj, kommer väl att rulla fram till jobbet på tisdag.

 

 

 

12 tankar om “Bokbloggsjerka 29 mars – 1 april

  1. Låter nästan som min helg, förutom att jag skickade familjen till svärmor och läste mindre än jag tänkt mig och hoppats… Ha en skön avslutning på påsken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s